Περιήγηση στο «Μονοπάτι της Βίδρας»

monopati vidras pezoporia

Με ικανοποιητική συμμετοχή και χαρούμενη διάθεση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Οκτωβρίου  μία όμορφη περιήγηση στο «Μονοπάτι της Βίδρας» και συγκεκριμένα στο τμήμα από Γεφύρι Πλάκας μέχρι την Πλατανούσα (Παλιογιόφυρο) χωρικής αρμοδιότητας Δήμου Βορείων Τζουμέρκων συνολικής απόστασης 7 χλμ.και χρονικής διάρκειας 4 ωρών.

Το παρόν έδωσε – όπως πάντα – και ο δήμαρχος Γιάννης Σεντελές υλοποιώντας έτσι την υπόσχεση και ιδέα για πραγματοποίηση αυτής της εξόρμησης. Η διαδρομή περιελάμβανε περπάτημα μέσα σε ένα φανταστικό φθινοπωρινό τοπίο παράλληλα προς τη ροή του λίγο αγριεμένου…..Αράχθου ενώ πραγματοποιήθηκε ξενάγηση και κέρασμα στο τοπικό οινοποιείο «Κτήματα Ευδοξία».

Η διοργάνωση ήταν του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων με τις τοπικές κοινότητες και πολιτιστικούς συλλόγους Πλατανούσας και Μονολιθίου. Το ραντεβού για την επόμενη απόδραση δεν δόθηκε σήμερα, η σκέψη όμως για επανάληψή της κυριάρχησε μεταξύ των συμμετεχόντων όπως φανερή ήταν και η σκέψη για συνεχείς και σημαντικές βελτιώσεις στη βατότητα του μονοπατιού καθώς και η αποκατάσταση ελλείψεων στη σήμανση κάποιων δευτερευουσών διασταυρώσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ